Доналд Тръмп спечели партийните събрания на републиканците в Северна Дакота в

...
Доналд Тръмп спечели партийните събрания на републиканците в Северна Дакота в
Коментари Харесай

Доналд Тръмп печели партийните събрания на републиканците в Северна Дакота с наближаването на Супервторник

Доналд Тръмп спечели партийните събрания на републиканците в Северна Дакота в понеделник, добавяйки към поредицата си от победи, наближаващи Супервторник.

Бившият президент приключи преди всичко в гласуването, извършено в 12 места за събрания, изпреварвайки някогашния дипломат в Организация на обединените нации Ники Хейли.

Резултатите възобновяват победната серия на господин Тръмп, която бе прекратена за малко в неделя, когато госпожа Хейли означи първата си победа в акцията през първичните избори в окръг Колумбия.

Сега претендентите за Белия дом насочват вниманието си към Супер вторник, когато ще се появят резултати от 16 щата в надпревари, които се равняват на най-големия брой делегати за всеки ден в първичните президентски избори.


Г-н Тръмп и президентът Джо Байдън, демократ, преобладават конкуренциите си и са на път да завоюват номинациите си по-късно този месец.

Съгласно разпоредбите на Северна Дакота, претендентите имат право да завоюват делегати, в случай че завършат с най-малко 20%...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР